Baby Wallaby

En nybagt mor, der stod midt i babykærlighed og -virvar, skabte sin egne baby produkter for give sin nytilkommet baby de bedste forudsætninger for at rejse ind i drømmeland. Dét ville hun gerne dele med andre forældre – og heraf blev Baby Wallaby født.
Det familieejede brand tog sit første skridt i 2015 og siden de første produkter, har det taget mange flere! Den dag i dag kan du finde de mest nødvendige og praktiske ting, som enhver forælder bør have i sit hjem – alt fra sutteflasker til regnslag og hagesmække.
Virksomheden opstod af den pureste intention om at hjælpe andre nybagte forældre med deres nye overvældende tilstand, derfor består den nu af flere produkter, der gør babylivet nemmere og mere sikkert – fra deres familie til alle andre familier.

Bliv forhandler babywallaby.com

Skandinavisk mindset

Wallaby blev etableret i Finland og opererer stadig derfra i dag. Og dét udmærker produkterne sig på. De er skabt ud fra en Skandinavisk tankegang, og det betyder naturligvis, at minimalisme, praktik og kvalitet er i højsædet i alle Baby Wallabys produkter.
Så kan forældre være sikre på, at sutteflasken holder til at falde ud af barnevognen (igen og igen), tumleri på legepladsen samt opvaskemaskine og mikroovn. Alle produkter er designet i neutrale og naturlige farver, der passer ind i ethvert hjem, mens de bløde former og materialer giver den bedste komfort i de kære smås hænder.

Sikkerhed frem for alt

Når det kommer til baby- og børneprodukter, er sikkerhed den vigtigste parameter. Det ved vi, og det ved Wallaby Baby også. Derfor passer de perfekt ind hos os – og hos dig!

Deres produkter testes hos en tredjepart for at sikre, at de lever op til alle sikkerhedsstandarder. Deres tekstiler er fri for skadelige stoffer, og deres sutteflasker er godkendt i henhold til europæiske standarder for sutteflasker til spædbørn. Og så er de naturligvis både fødevaregodkendt og fri for skadelige stoffer som PVC (som er den tredje mest producerede plastikform i verden), BPA og ftalater.

Et holdbart valg

Baby Wallaby’s produkter er designet til at være tidløse og holdbare.

De er fremstillet af højkvalitetsmaterialer og er omhyggeligt testet for at sikre, at de kan tåle daglig brug og stadig se godt ud efter mange vaske og brug. Deres fokus på funktionalitet og minimalistisk design betyder også, at deres produkter ikke går af mode eller bliver overflødige, hvilket bidrager til deres langvarige holdbarhed.

Dét er både godt for baby og planeten.

Sutteflasker til den kræsne baby

Hos BabyEngros forhandler vi Baby Wallybys sutteflasker – og det er vi stolte af. De kan få selv de mest kræsne babyer til at smile og blive mætte.

Flaskerne er designet med høje kvalitetsstandarder og er fremstillet af fødevaregodkendt plastik, fri for PVC, BPA og phthalater. De er ikke bare sikre men også utrolig praktiske – de tåler både opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Flaskerne er også modstandsdygtige over for kogende vand, så de kan steriliseres og holdes hygiejniske, så mor og far trygt kan overlade sutteflasken i deres barns hænder.