Babymoov

Babymoov blev skabt i 1997 af tre handelsstuderende mænd. Eventyret startede for de tre mænd ud fra en tankegang som baserede sig på forældres aktuelle behov. Derfor valgte de fra dag 1, at inddrage hovedsageligt nybagte forældre i deres udviklingsproces. Hvilke produkter havde forældre faktuelt brug for? Hvor lå deres behov? Forældres behov ændrer sig hele tiden som tendenser og verden bevæger sig, hvorfor Babymoov hele tiden innoverer og skaber nye produkter som følger behovet hos nutidens forældre.

Bliv forhandler Babymoov.com

Kvalitets produkter

Det er dog ikke kun forældre, som Babymoov inddrager i deres udviklingsproces – nemlig fagfolk som sundhed/ernæringseksperter, børnelæger osv. bliver oftest inddraget i udviklingen af deres produkter, for netop af sikre forældrene de produkter, som bedst mulig vil kunne afhjælpe verdens udfordringer og sparer forældre for en masse tid.

Livstidsgaranti

Som noget helt unikt, har Babymoov differentiere sig på garantien. De stoler så meget på deres eget produkt, at de på størstedelen af deres sortiment har livstidsgaranti. Det giver forældrene en ro og tryghed omkring produktets kvalitet og ved at det er blevet gennemarbejdet inden produktion.

En totalleverandør

Med Babymoov får man en totalleverandør af børne- & babyudstyr, som forstår at det er forældrenes behov som skaber grobund for deres idéudvikling og måden hvorpå de bliver fremstillet.