Buubla

Buubla er et innovativt og stilrent brand, som har produceret den perfekte potte, der nemt kan medbringes til forskellige lejligheder, såsom på ture og rejser.
Potten er designet i et simpelt og stilrent nordisk design, som er at finde i seks forskellige farver, hvor du tilmed kan købe den smarte rejsetaske som tilbehør.

Bliv forhandler buubla.com

Unik og innovativ

Det som netop gør denne potte så unik og innovativ, er måden hvorpå du kan folde den, således du nemt kan medbringe den hvor end turen går hen. Derudover har den en vægt på kun 358gr. – hvilket igen er et godt incitament for kun at have én potte til alle situationer og steder du befinder dig.

Finsk design

Potten som både er designet og produceret i Finland er blevet patenteret på dens foldbare funktion, som betyder at du ikke vil finde en potte som kan netop dette. Buubla har haft stor fokus på at reducere plast forbruget i produktionen af potten, hvorfor de i design processen har skåret alle unødvendige millimeter af produktet, som netop gør at den kan forblive på den lave vægt og nemt kan foldes sammen.