MiniMeis

Mød den nye bærestol til baby og børn udviklet af norske fædre!

Bliv forhandler minimeis.com

Verdens bedste bærestol

Det hele startede for syv år siden, da de satte sig for at skabe verdens bedste bærestol. Da de blev forældre, ønskede de at finde den bedste måde at lade deres børn udforske verden på en sikker og sjov måde. MiniMeis blev grundlagt, udviklet og testet i Norge. Opfindelsen er den første af sin art og er patenteret globalt. Med MiniMeis har det aldrig været nemmere at tage dine børn med på eventyr!

Time magazin: Bedste innovation

Vi skabte MiniMeis for at gøre det sjovt, nemt og sikkert at tage på eventyr med dit barn. MiniMeisen giver dit barn et perfekt udsyn over verden, fra dine skulders sikkerhed. Giver komfort og frie hænder til jer begge. Er tilmed blevet kåret som den bedste innovation af TIME Magazin!

Komfort

Komfort for forælderen opnås ved at placere barnet på det specialdesignet sæde, svævende lige over dine skuldre, hvilket aflaster din nakke og skuldre fra direkte pres. Barnets vægt er jævnt fordelt gennem hele bærestolen, hvilket muliggør længere gåture med god komfort og stil!
Mens du opdager verden, sidder dit barn sikkert på dine skuldre sikret med en talje bælte og ben stropper. Der medfølger en sele med skulderstropper for at give ekstra støtte til overkroppen til de mindste børn (6-10 måneder). Det støttende ryglæn er designet til at hjælpe barnet med at sidde oprejst, mens det sidder i bærestolen på dine skuldre.