Monbento

Monbento kom til verden i 2009 i Frankrig – og det hele begyndte ud fra skabernes vision om at skabe en stilfuld og praktisk madkasse, der ville opmuntre folk til at spise sundere, mere bæredygtigt og med stil.
Virksomheden er en innovativ producent af moderne og holdbare madkasser med et unikt design. Deres modulære funktion gør det nemt at tilpasse madkassen efter behov og opbevare forskellige fødevarer adskilt.
Monbento er dedikeret til at skabe holdbare og bæredygtige produkter, og deres designfilosofi er at fremstille produkter, der er funktionelle og samtidig æstetisk tiltalende. Deres historie er et bevis på deres engagement i at skabe en bedre verden gennem design og innovation, og deres madkasser er en påmindelse om, at praktisk og funktionelt udstyr sagtens kan være smukt og stilfuldt.

Bliv forhandler monbento.com

Et holdbart design, der skiller sig ud

Hvem sagde, at madkasser skal være kedelige og ensformige? Monbento har vendt op og ned på traditionelle madkasser med deres moderne og trendy design. Med rene linjer, skarpe detaljer og farverige nuancer kan de løfte selv den kedeligste leverpostejmad til nye højde og gøre ejermanden til den ukronede madpakkekonge eller -dronning.

Madkasserne kommer i utallige former, farver og størrelser til børn og voksne, så de kan tilpasses enhver smag og ethvert behov! Men Monbentos fokus på design er ikke kun stilfuldt, det er også praktisk. Deres madkasser er holdbare, BPA-fri og kan bruges i mikrobølgeovne og opvaskemaskiner

Madpakkemoduler til alle behov

Monbento-madkasserne har en unik modulær funktion, der gør det nemt at tilpasse madkassen til ejermandens specifikke behov. Der findes et utal af udskiftelige skåle og låg, der opretter forskellige konfigurationer og giver mulighed for at opbevare forskellige fødevarer adskilt, hvilket gør det lettere at organisere og transportere måltider.

Det gør det også muligt at lave den helt rette opsætning, der passer til det næste madpakkeeventyr – om det er en tur i Legoland, på overlevelsestur eller ganske almindelig mandagsarbejdsdag.

Og går låget i stykker eller forsvinder en lille beholder, så frygt ej! Med Monbentos smarte og udskiftelige design er det så let som ingenting at skifte enkelte dele ud – så er det slut med at smide velfungerende og solide produkter ud, der stadig har mange år i sig.

Et bæredygtigt valg

Monbento er designet med omtanke for miljøet og vores planet, og de har skruet op for kvaliteten i deres unikke produktet – dét betyder, at de står imod lejrture, den daglige rumlen i tasken, opvarmning i mikroovnen og naturligvis gentagne ture i opvaskemaskinen, så de kan være klar på ny.

Alle deres plastikprodukter er selvfølgelig genanvendelige – selvom de er så modstandsdygtige, at de sjældent bliver smidt på genbrugspladsen. Bæredygtighed er en vigtig grundsten i deres livsfilosofi, og derfor forsøger de at mindske deres klimaaftryk ved at producere tættest muligt på deres kunder. Netop derfor bliver mere og mere produceret i hjemlandet, Frankrig fremfor Østen.